je to kouzelny, libi se mi ten zacatek, tomu rozumim. Pak uz ne tolik, jak bych chtela.
01.11.2007 23:32:00 | Kláárchen...
Petře je to krásná báseň ta cesta ti prospěla a nemyslím jen ta na moře je vidět že jsi tam hodně přemýšlel. Nádherná.
30.10.2007 05:28:00 | Lucie Teru
Vapiti.. ,myslim ze to co pises , prozivas.. proto vyznam slov vyznel tak krasne v basni, nazdobil jsi sluvka citem a laskou, vidim v ni vse.. lasku trochu krutosti, nehu i otevrenou naruc, vahaní i touhu po necem novem a strach... hledani, poznani .. boure a po ni zase klid.. libi se mi ze vsech nejvice.
30.10.2007 02:08:00 | carodejka
Pro mně supertip. Překrásná báseň. Vidíš Petře... jsi jak rychlokvaška... byl jsi nedávno začátečník, a teď je z Tebe skvělý básník. Díky za zážitek :-)))
29.10.2007 20:47:00 | Levandule
Prej lepší než drátem do oka!!! Ty mi už nic nepiš!!:-D /jen vtip /
Tohle je fakt strašně krásná báseňka...možná jedna z nejhezčích, nebo aspoň mně to přijde..:-)
/odpovím asi až o víkendu, ju? nějak není čásek /
Zdravím, Petře.
29.10.2007 19:59:00 | Barunka=o)