Anotace: které nikdy neřekne tolik slov, kolik by bylo potřeba. a není ze zlata.
Hezká básnička.
Ano, spousta věcí měla být a měla by být vyřčena. Ono to mlčeti zlato - je třeba rozlišovat...
Nějaká smutná holka, takhle při podzimu?!
Trošku úsměvu!
:-)
30.10.2007 13:02:00 | La Suneteto