Hřích číslo jedenáct
Anotace: šedivá zapadlá ulice plná ideálů
Stála jsem uprostřed široké ulice
lemované lidmi
spořádaně jdoucími v úhledných zástupech
s rozestupem 3, 14 centimetru
Koukala jsem po nich a čekala na odezvu
Aspoň jeden jediný pohled,
který by opětoval ten můj
můj zoufale hleající oči odvážného
oči toho, kdo vybočí
Stojí na kraji široké ulice a čekám na mezeru 3, 16 centimetru
na mezeru pro mne
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: Lisa.Ginmi
Komentáře (2)
Komentujících (2)