verlyba ani harpunář, ...mřenka....)a docela ráda
31.10.2007 21:05:00 | Trdlo
mám ráda hrdé lidi co se nespokojí se svým třeba podřadným údělem a hledají cestu jak být velký a přece malý a skromný
31.10.2007 16:41:00 | Jarky
je na každém z nás, zda budeme mřenkou nebo velkou rybou .. minimálně ve svých očích !
30.10.2007 15:59:00 | Alci
Nemyslím si, že by malá rybka měla podřadnou roli... Všechno má svůj význam a poslání... řasa, písek, velryba? Jen v harmonii všeho... je smysl, život...
Je mi dobře... být jen tichem... být jen... být...
Ale máš pravdu v tom, že je to na nás... A někdy přichází čas, kdy je potřeba pozvednout ticho k bouři, žraloka do sítě a ... písek propláchnout čistou vodou...
30.10.2007 07:32:00 | Levandule
Dovolil bych si nesouhlasit ....
.... každý si roli ve svém kusu může zvolit sám ...
a jestli ji odehraje jako frašku a nebo melodram ...
... záleží jen na něm ... a trochu na jeho talentu ...
ale stejně je ze všeho nejdůležitější, ...
... se nespokojit s podřadnou rolí ...
30.10.2007 01:02:00 | HarryHH