Po všem?
Anotace: možná spíš? úvaha tisíce let stará
Teď, když sami ležime v slzách
zavaleni kameny ze srdce
Ach ježíši pověz o čem je tohle všechno?
celý život náš, jako tvůj,
ve víně je utopen,
A chléb?Ten ve vzdejší?
Ztvrdlý jako žula.
Tak řekni!,
proč den co noc drtí lopatky slabých?
Komentáře (0)