Věnování
Věnoji vám všem,
noc a k tomu den.
Píšu o dni o noci,
o slunci i o práci.
Píši pro vás básně,
někdy znějí krásně.
Píši básně na přání,
nikdo mi v tom nebrání.Věnuji Vám básničku,
tohle už mám v malíčku!
Přečteno 350x
Tipy 6
Poslední tipující: jedam, Káňátko
Komentáře (1)
Komentujících (1)