Sen
Ozvěnou slyším Tě tmou
přicházíš tajemná
má představa náhodná
nemluvíš,nedýcháš
na nic si nezvykáš
průsvitem do dlaní odcházíš
jsi dojemná
když nocí mne poraníš
jak zvíře zoufalé
co z pasti se dostane
dráždíš neustálý chtíč
jsem úžasně poklidný
když odcházíš pryč…
Přečteno 338x
Tipy 17
Poslední tipující: Levandule, Lorraine, Cassandra, cevert, dream in emptiness, spare, Pišák, Andee, Bíša, Martinecka23, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)