Perly
přeměněná zrnka písku
v lasturách
vzácné perly usedají
mušlím v bříšku
kolik hledačů pokladů
už poblouznila
perla velká
perleťová barvítka
na mých víčkách
a perly se kutálí
proč nikdo je
s takovou posedlostí nesbírá?
Přečteno 328x
Tipy 3
Poslední tipující: el viento, Monsignore
Komentáře (2)
Komentujících (2)