Esperanto smyslů
Anotace: ...trošičku z jiného soudečku, zas jeden bláznivý nápad...
Podvědomí
mi patří a niterně mě zná,
však nikdy nevím, jak se zachová,
můžete věřit, že dá to pěknou dřinu
najít způsob, jak přemluvit ho k činu.
Do svědomí
nahlížím a bloudím stále víc,
jen v šifrách luštím, co chce duše říct,
než zjistím, jakou mi tělo říká zprávu,
mám z toho pěkně zamotanou hlavu.
A cesta k porozumění?
Jen esperantské umění :o)
Přečteno 404x
Tipy 2
Poslední tipující: mattO
Komentáře (0)