Kamarádovi
Anotace: "K" nadpis mluvi za vse
Roztáhni koutky úst můj milý,
přestaň se mračit, či smutný být.
Dívej se, jak kůň snů je bílí,
a jak můžeš lusknutím prstů sen proměnit ..
v realitu ..
Zatlač bol a slzy zažeň do kouta,
rozjasni hvězdičku v očích svých.
Vždyť cesta ke štěstí je volná,
a ty smíš bez obav z nočích můr odejít..
tam, kam si budeš přát ..
Vzpruž každý sval svého těla,
nadechni vzduch z plných plic.
Ať duše Tvá je plná jen tepla,
a krása plní život a nic víc ..
přeji Ti z celého srdce..
Tak usměj se ač jen trošku Zlato,
když sečteš, podtrhneš výsledek.
Tak přeci život stojí za to,
neusmívat se jen na venek..
ale i uvnitř svého já …
A když Ti bude přec jenou ouvej,
nebo jen vzpomínka ránu dá..
Tak pamětí chvilinku dumej,
kdo na šrámy lék slovem má ..
A kdykoliv přijď ..
Přečteno 562x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, Bíša, M.V.Jung.
Komentáře (4)
Komentujících (4)