Proč?
Anotace: taky takova jedna "optimistická"...
Proč
Ptáš se, proč?
Vždyť nevím ni já!
Ptáš se proč?
Kdo z nás se vzdá?
Ptáš se, proč?
Chlad klem je.
Ptáš se proč?
Smrt chtivá je.
Ptáš se, proč?
Když duše z těla uniká.
Ptáš se, proč?
Jeden život zaniká.
Jsi to ty? Nebo já?
Tvá tvář plná samoty provází mě,
mé bytí uvadá.
Přečteno 361x
Tipy 3
Poslední tipující: Ta Naivní, Venessa
Komentáře (2)
Komentujících (2)