Rým na davy
Hledám rým k slovu dým,
nenacházím stále však jej,
a proto se to nerýmuje.
Je to prosté, jednoduché.
Nikdo to však nepochopí,
já je totiž všecky znám.
Jeden jako druhý je,
mluvíme o nich jednotně.
Hromadné číslo by měli mít,
ale nemají.
To vám říkám potají.
O kom že mluvím?
Neprozradím – raději,
řeklo by se snadněji, že
lidé to nejsou.
Prostě nám tu na planetě
vznikají davy, tak se hněte.
Přečteno 356x
Tipy 1
Poslední tipující: lennerka
Komentáře (2)
Komentujících (2)