Paradoxy
Na rozpraskaných rtech
těžko vyslovit srozumitelná slova
a ohebné věty.
Výhodu má v tom případě ten,
kdo umí odezírat,
nenosí bílou hůl
a může být třeba i němý.
Při večerním stmívání
nelze rozeznat šeroslepou lásku,
i když se snaží sebevíc
upoutat pozornost
barevnými výstřelky poslední módy
podle časopisu Reflex.
Můžeš básnit o svých citech
jako Shakespeare v Sonetech.
Srdce zadané není schopno vnímat.
A nosí bílou hůl.
Přečteno 356x
Tipy 15
Poslední tipující: Taog, fidgetypoet, pavlis, HarryHH, JardaCH, jedam, mamina, Bíša
Komentáře (5)
Komentujících (5)