Anotace: ...............
Rozhodně je to teda nevšední. Jak bych řekla já - JINÝ. Ale dost často právě pro ty odchylky nemají lidi moc pochopení. Ale řekla bych, že to vůbec nevadí ;-)
Moc pěkná báseň! Zvláštní... Hodně.... *
20.11.2007 16:26:00 | Liss Durman
Hochu, ne že bych na tě chtěla bejt zlá, ale začínám nabývat dojmu, vlastně dvou, ten první je, že ten druhý dojem je jen můj a druhý dojem je, že ty tvoje básničky jsou všechny stejné. V podstatě si v nich už nedokážu najít nic nového. Neříkám - je těžké stále vnášet nové prvky do básní a ani mně se to moc nedaří, ovšem to mi snad nebere právo to zde podotknout. Přeju hodně štěstí.
31.10.2007 15:37:00 | Já Esther Ruth