podzimní
Barevnou peřinou
přikrývá se zem,
negližé krajkové,
již obléká si z zrána,
hřejivé výdechy
splývají s mlživým oparem,
pak únavně celým dnem
vleče se jako stará dáma,
nad šálkem voňavým
vzpomínku uroním zase,
ohřeju s povzdechem
zkřehlé své ruce,
nostalgicky podléhám
té podzimní kráse,
dlaně jsem ohřál si,
však
studí mě srdce...
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)