Mňau...
Nejsem hezká
a nemám tě ráda,
chybí mi melír
a snědá záda,
poslouchám hudbu
co trhá ti uši,
ve dne vždy spím
a v noci klid ruším.
Zpívám moc nahlas
a nemám sluch,
drásá mě v tichu
bzučení much,
nudí mě fotbal
a neumím vařit,
ničí mě v létě
se na slunci pařit.
Nepřestávám
se nočních můr bát,
poslouchám pohádky,
když nemůžu spát,
jsem jak don Quijote
ve světě diet,
neumím couvat
a z garáže vyjet.
Pochopím,
když teď položíš sluchátko,
jsem jenom ve světě
ztracené koťátko.
Přečteno 313x
Tipy 5
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, pavlis, Jiparo, jiljovský
Komentáře (3)
Komentujících (3)