sni a let s realitou zaroven.mozna tezke je takto zit mezi zemi a nebem,najdi ten prostor mezi temito svety.v jednom kdyz budes pobyvat,ten druhy te bude strhavat.v rozpor se ocitnes, v realitu procitnes, v chmurnem obdobi se probudis.tim ze kridla si stratil..let a chod zaroven.najdi rovnovahu..
01.11.2007 14:46:00 | muza
Všechna fantazie a sny světa stály vždy na tom, jak my lidé jsme ochotni snít a toužit, takže nepřijímám Tvé vysvětlení - Ty musíš žít, protože sníš - nikoli že ty o tom něčem víš a tak to musíš udělat. Já Tě uznávám a přeju krásné snění.... tak pa :)
31.10.2007 12:53:00 | PatriceB