Anotace: Vyvazují se rajská jablíčka ke stromku se zaráží opora ale kdo podepře člověka....
Koukni do zrcadla...
nevěřím
že do srdce ti vpadla
tísen a černota
jako když růže
nádherně vonící
plná života
s kapičkou rosy na lístku
náhle by zvadla..
přej a bude ti přáno
dej a bude ti dáno
prý ...
něco na tom je
jen musíš začít
u sebe..
od sebe..
do sebe..
a neskončit tím...
pak
slunečné
hřejivé
společné
bude ráno...
když láskou máš
v srdci rozestláno :o)
:o) chi roboti píší PST tak už mlčím a mizím
12.11.2007 21:31:00 | Nút
Depka je pěkná potvora...buď to chce doktora...nebo lásku bych doporučila...i když, ta někdy člověka dodělá :-)))
04.11.2007 23:56:00 | Lota
opři se opři
chlape bídná..
uslyšíš odemne slova vlídná..
když je ti zle a nemůžeš dál..
opři se opři..
(su opodál..)
opři se opři než lehneš jako slíva..
vypyjem řeky vína a basy píva .o)
31.10.2007 12:07:00 | Bean
..asi je zrovna přestávka..zatažená opona..
..musíme holt počkat..až ji někdo zase zvedne.. :-))
31.10.2007 08:37:00 | isisleo