Dušičky
Světýlko zapálené svíčky
radostně plápolá.
Je za zapálená za dušičky,
v zákoutích hřbitova.
Je podzim. Dušičkový čas
do duší kreslí splíny.
květiny spálil první mráz,
světýlko vrhá stíny,
tak než nastane i tvůj čas
nezapomínej na květiny.
Dučičkám řeknou místo nás
co říct jsme nestačili.
Přečteno 370x
Tipy 7
Poslední tipující: Antares, ryann, Megalo'R, Psavec, Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (4)