Pěkná prezentace Prahy! Já taky musím něco napsat pro Třeboň, jsem si jistý, že by Praze mohla konkurovat! :-)Není nijak zvlášť velká, ale je krásná...
01.11.2007 19:23:00 | Chancer
Mno, já Prahu mocka nemusím, byla jsem tam jenom párkrát, ale možná je to tím, že jsem neměla žádného průvodce, co by mi ukázal aj ta hezká místa. No, také su takové kotě ... potápím se.
31.10.2007 21:40:00 | NikitaNikaT.
krásně jsi to popsala
moje město
s ukradenou tváří.....
ač jsem buran z hor, když občas zavítám, přesně tak to cítím 1*
31.10.2007 15:22:00 | cevert
...nemám jí rád ...nevím proč ...snad pro tu tvář ...která se tak přetvařuje ...ale lidi mám rád ať žijí kde chtějí ...
31.10.2007 08:50:00 | WhiteSkull