Divadlo
Pod pláštěm ze smutku,
oči plné lásky...
Co už není.
Útoky ticha v zármutku,
záchvěvy
starého lpění.
Odváté vzpomínky, včerejší
myšlenky temné co konejší
…prázdno…
Zamlklí andělé rameny pokrčí
Dneska se nehraje,
odpusťte…
A dívka co dívá se bolesti do očí
uzamkne srdce své...
vypustlé.
***
Přečteno 294x
Tipy 4
Poslední tipující: Mácha, pennywise
Komentáře (1)
Komentujících (1)