Motýl
Anotace: Veškeré štěstí člověka se může skrývat v motýlích křídlech.. Netrhejme jim jejich křídla - kochejme se krásou
Když chytíš
motýla za křídla
už nikdy neuvidíš
jak lítá
Když jej chytíš do sítě
už nepřiletí a
nepotěší tě
svým divukrásným zjevem
Když jej ale
budeš pozorovat
bude tě těšit stále
znova a znova
Stále létat bude
a nevadí
že všechno co ti zbude
je vzpomínka
Vrátí se totiž zas
a bude poslem
malebných krás
svých křídel...
Přečteno 482x
Tipy 8
Poslední tipující: Němá, dream in emptiness, Duhová, Frenci, Hesiona-Essylt, Marfuša
Komentáře (2)
Komentujících (2)