Život jako dlouhá osa
Život jako dlouhá osa
a já v něm běžím celá bosá.
Někde začíná...
Život bodá jako vosa,
mnoho důležitých bodů má,
a když pomalu se blíží kosa
už končí,odchází...
Čas tak hrozně rychle klusá,
osobní vlak na trati
na konci kolej kusá...
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Hesiona-Essylt
Komentáře (0)