Hančí
Anotace: Věnováno velice překvapivě Hančí
Hančí další dobrá duše
Co na Literu publikuje
Od domu úžasný rozhled má,
Kterému Oblík dominuje
Což hora jest
Z nádherně neopakovatelného
Středohorského kraje
Ten rozhled
To inspirace
Rozhodně velká je
Čehož důkazem
Nádherné verše jsou
Což rádi do všech koutů
Literu oznamujeme
Tak zdravíme tě
Do Radonic u Kadaně
Kde určitě si
Často s radostí
Hančí naše
Veselá duše
Zatančí
Komentáře (1)
Komentujících (1)