Anotace: Psáno zas o hodině...Kvalita zaručena:D
Zajímavý způsob psaní. A i originální. Tahle básnička se mi moc líbí... je povedená...
31.10.2007 19:39:00 | Schukr00
Taj (treba jako jinoTAJ),to je fakt povedene, naramne se hodi k dnesnimu veceru, kdybys ji uverejnil/a uz vcera, tak bych ji prednesla detickam, kdyz jsme se v aj bavili o Halloweenu :) tak asi az pristi rok.
31.10.2007 18:14:00 | Montynka