ztrácíš se
Ztrácíš se
/před očima mýma/
jako ta hvězda
/není
jedna
jediná/
Když mění se
noc v den
/sny už nezdají se/
Samu sebe neznáš,
jsi jen
tělo
/bez duše/
Jaký pocit máš,
když zlá myšlenka
kouše Tě,
co cítíš,
když dotýká se Tě
a slovy svými
do Tvého srdce píše..
Jak chutná hruška,
či mění se strom..
Tak prober se,
nebuď jen
života stroj**
Přečteno 445x
Tipy 16
Poslední tipující: Bubble - miluje - slunečnice, už ne pernikova princezna, její alter ego, Duhová, ni.va, Game, Pišák, blue, Bíša, Psavec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)