Změna
Anotace: Změna, co se stala díky Tobě.
Jak bublinka saponátu
klubko rezavého drátu
ubrousek po použití
špulka zamotaných nití
v noci ve dne
- byla k nepotřebě.
Nepraktická,
nešikovná,
poetická,
nerozhodná,
jiným ženám nepodobná
- byla zbytečná.
Z bublinky se duha stala,
dráty stříbrem přežehnala.
čarovala :
nitě přetočila,
plátno nachystala.
Novou ženou pro Tebe se stala.
Přečteno 283x
Tipy 6
Poslední tipující: cevert, Psavec, Monsignore
Komentáře (3)
Komentujících (3)