...na provázku slunce měl....
....
Lásku
kdybych neměla
sotva bych nebe dohlídla
k výšinám jak bych se promodrala?
po papíře čmárám
slovem
že chtěla bych se stát
vlaštovkou už jsem byla
holýma rukama
tvary
stínů posledních dokresluju
a nohy zulíbané
a krása pout
a nic na dosah
a ve mě nic
myšlenky ohnivý
čáry máry...
zůstaň
noci je ještě půlměsíc...
Přečteno 372x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Levandule, Bernardetta, Lucie Teru
Komentáře (5)
Komentujících (5)