Impulsivní
Naposled vyletím
své myšlenky obletím
jsem unavený svou neschopností
namyšlený svou poctivostí
neumírám
i když někdy bych chtěl
jsem neposedný
jsem nenaplněn
jsem impulsivní
jsem nad ránem noc
jsem v podvečer host
jsem divoký den
jsem široký sen
jsem blázen
co někdy se vášni tvé postaví
jsem rád,když
Země
se na chvíli v mých dlaních zastaví…
Přečteno 330x
Tipy 12
Poslední tipující: Naracca, Pišák, spare, Bíša, SadLily, Martinecka23
Komentáře (8)
Komentujících (8)