Už skoro zima ...
Anotace: ...včera cestou z práce
Včerejší město
bylo průzračně nahé***
***hladovým očekáváním
chladných hrátek
sněhových intimností
na pleti plné dláždění***
***zrcadlením osamělých kroků
vytepaných do únavy***
***zastřeně zemdleným světlem
šeřilo se do záhybů
bolestně mrazivé noci
hebkými těšivými doteky
milenek na prodej***
/vzkříšení i zatracení/
čtvrtý rozměr iluzí
sevřeného dechu
ticho
příliš vyzývavé
vysokými podpatky
Zamyšlená
Přečteno 305x
Tipy 14
Poslední tipující: Jiparo, maena, Psavec, Levandule, Loudilka
Komentáře (5)
Komentujících (5)