Stopy se možná
v řece topí
(rozdíl těch dvou
svět nepochopí,
však každý stejně
dělá chyby...)
moc a moc ráda tě tu vidím...
:o)
07.11.2007 21:25:00 | Cecilka
jejdaaaaaaaaaaa
muž a žena
protiklady
sem tam dojde ke sblížení
(v milenecké róbě)
přivinou se těla, rty
a pak usnou zády
(k sobě...)
prima primisima :o)
02.11.2007 06:20:00 | Bean