Anotace: o nevěře, teplém klíně a roztopeném krbu, vůbec se nepovedla, ale zkuste něco vymyslet venku na mrazu.
každý si někde najde tu svou myšlenku:).. "člověk čte báseň, ale rozumí jen tomu, co má v hlavě" :)
20.03.2008 23:32:00 | Šerák
?????????? Asi jsem jelito, nevidim v tom žádnou myšlenku. Spíš slátaninu několika myšlenek... Ps, to neni kritika!
01.11.2007 15:41:00 | major.siorak
Ach tak, myšlenka božská, mladá a čerstvá. Je pravda, že ten rytmus uniká v posledních verších slok, ale co by člověk chtěl, zima drkotá zuby a nevěra nemá rytmus.
01.11.2007 15:10:00 | M.V.Jung.