Osud v nás
Anotace: Psáno dnes v hodinách ranních jako je třetí a čtvrtá... :D Dost se to na tom myslím podepsalo, ale tak snad... snad se to aspoň někomu zalíbí ^^
Klidný vítr nad skalami
Produje se do duše
Roztahuješ s láskou křídla
Čekáš až zas zaduje
Odevzdáváš tělo, mysl
Necháš zaznít zvonkohru
Nad skaliska drak se vznesl
Zpíval písně otroků
Jako pejsek vzdušných vírů
V téhle sféře zůstáváš
Jako mocný bořič mýtů
Vůní vášně nasáváš
Holduj lásce, stesku, smrti
Kličkuj mezi vrcholi
I draka co hbitě letí
Osud jednou dohoní
Ať jste draci, pouhé stíny nebo třeba andělé
Nebojte se prosím smrti, vždyť tak moc se zas neděje
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: Nesmyslnost
Komentáře (1)
Komentujících (1)