Kámen
Házím kameny
Hladina křišťálu
Se tříští…
Střípky snů
Házím do vody
Kámen po kameni
utopit chci
Všechny !
A tebe
Ten nejtěžší
Co mi leží na srdci
Roztříštit na kusy
utopit kousek po kousku
v temnou hloubku
nepřipustím
abys kdy ještě spatřil
paprsek sluneční
stačí že vrah jsi
svrhám tvůj úsměv
do hlubin
jen aby...
ses už nevzbudil
...
Přečteno 315x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, el viento, kavec, Nút
Komentáře (2)
Komentujících (2)