Alkohol je sviňa
Anotace: původně to bylo o určitý osobě, ale no, radši jsem to zobecnila... Taková krávovinka
Šel lesem jeden chlapeček,
a v ruce nesl košíček.
V košíčku měl vínečko,
co upíjel z něj maličko.
A pak byl prázdný košíček
- už neměl víno chlapeček,
bolela ho palice
a šla s ním jeho opice!!!
Že byla líná trošičku,
vlezla si do košíčku.
Vyházela lahvičky
a natáhla si nožičky.
Chlapeček se sotva vleče:
,,Zas to zvíře, to je pech!"
- dál se sune jenom v kleče
a pak už leze po čtyřech.
Nečekaná překážka se objevila
- záludný smrk ho k zemi srazil,
ale silná vůle zvítězila
a on se ještě chvíli plazil.
Copak je s ním asi teď?
Už je doma? Kdopak ví?!
Chytří znají odpověď:
,,Ten se válí někde v křoví!!!"
Na listí si hezky lehnul,
do říše snů ho spánek odnes,
košík už mu někdo šlohnul
a on tam chrápe dodnes...
Přečteno 342x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, takova, prostě Zuzana, Nút, malá čarodejnice wiggová netopýrková
Komentáře (4)
Komentujících (4)