Pěkné, jen přemýšlím, jak se pomiluje ovoce, mám to divné představy, zajímavé představy-)
19.11.2007 16:26:00 | simsa
ozvěno z peří utkaná
dals volnost běžným zázrakům
01.11.2007 19:15:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
... nesmrtelný a jedinenčný je zpěv kastrátů s nymfami ...
jedinečný možná právě proto, že nikdy nemohou spolu splodit potomstvo ....
tak jako jim César nikdy nebude moci konkurovat ve zpěvu ... a jim jsou zapovězeny síně požitků tělesných ...
01.11.2007 17:16:00 | HarryHH