Harry the ripper ….
Anotace: ... ten taky něco řešil .... a vyřešil ... /- narozdíl od nás ...
.
Ráno na mě plivlo …
jako uslintaný starý bernardýn,
a já jsem se probudil z narkózy letních dnů.
Ráno jako starý jezevec, …
kterého nádhera podzimu nezajímá,
… a kdyby náhodou, tak jenom do té míry
jestli již má dostatek podkožního tuku,
aby tu svinskou zimu ve zdraví přečkal.
Protože zima ve vztazích …
ta je tedy obzlášť úplně
… ale úplně nahovno …
A tak marně hledám příměr
na skřehotání sojek a vran
kterými se to tady hemží.
Jó, ale tehdy nad řekou Temží,
Harry Rozparovač, ten to rozříz …
… v porovnání s námi …
… … … dá se říct …
… … …. …. …. naprosto skvěle …
*
Přečteno 287x
Tipy 15
Poslední tipující: pavlis, Alci, Ayla, prostějanek, callowsick, Žqáry
Komentáře (6)
Komentujících (6)