Slova, co nesmějí nic říci
hluše zvoní o sklenici
tohle se mi moc líbilo
11.11.2007 11:40:00 | Trdlo
Nehledáš
a já hledám
snad
až jednou řeknu ano
pochopí
a já už nebudu mít strach ...
Je nádherná děkuju
Neznám tě snad jenom tvoje jméno ale jsi velmi blízká meano
02.11.2007 05:41:00 | Lucie Teru