Anotace: všechno špatně, i ty kostičky, jedna drhne a vždycky bude vybočovat ze zástupu těch ,,hodných"
ten zacatek je zvlastni ale ten konec s tim vinem je perfektni! moc se ti povedla nebo spis moc se mi libi:)
15.11.2007 06:32:00 | Fried Green Tomatoes
povedená, i když s nádechem trpkosti
ah jo, to již nic na světě není krásné a šťastné?
10.11.2007 17:42:00 | lennerka
působivé:) něco jsi mi připomněla.. takovou blbost:)zase vojna:D sorry:) ale mám to s tebou spojené asi:)
jednou jsem seděl v baru s kamarádama a tak nějak to znáš.. přisedli jsme si k jedněm holkám.. mladé krásné .. a když na ně jeden z nás promluvil, jedna ofrkla nosem a řekla"až uvidím na stole pití, začnu se teprve s někým bavit" kámoši radostí letěli k baru pro pití...ale já jsem odešel...
03.11.2007 12:59:00 | Favi
Stavy beztíže...a ještě s laciným vínem...musí zákonitě končit tvrdým přistáním...:-(
01.11.2007 21:44:00 | Veru