Věta
Anotace: Věta o dnešku, o zítřku, o dalším dni.
Zajídá se čas
a doneustála se páchá stejný znovu,
někdy si tepem
vláčnej den do tvrdýho kovu,
v královským rumu rozpouští se černej pás
a nejistě s večerem zaznívá zítřejší hlas.
Přečteno 366x
Tipy 1
Poslední tipující: Pišák
Komentáře (1)
Komentujících (1)