snění
Anotace: představy mladé a nesmělé holky
Kapky deště padají
mi do tváře,
vidím tě líbat mě
ve snu.
Co znamenají slova
ze snáře,
kdy z vášně k tobě
klesnu.
Na svá hříšná
kolena,
vášní k tobě
zmámená.
Kapky deště padají
mi do vlasů,
cítím v sobě
tu sílu,
mít osm
měsíčních topasů
a k tobě velkou
víru.
Cítit tvé ruce
na těle,
už necítím se
tak nesměle.
Přečteno 267x
Tipy 4
Poslední tipující: Breakthru, Akrij8, Pišák
Komentáře (2)
Komentujících (2)