láska..
jendou sem ji viděl v kině
lidi o ní říkají
že prý je to sv..
možná že ano
možná že ne
láska je láska
toť vše .o)
01.12.2007 09:45:00 | Bean
Láska je...
někdy blíž, někdy dál,
možná, že každý z nás
žije proto, aby ji
užíval a dál i plnil
dlaně člověčí...
a srdce otvíral,
už pro ten pocit bezpečí...
krásná básenka...
.o)
06.11.2007 08:35:00 | Cecilka
Proč blbost? - přišla ti láska,
pestrý máš svět,
tak oddej se jí nejen dneska,
a vydrží ti to mnoho let.
Ahojky Bobi
03.11.2007 14:15:00 | bobi bobie