...eště tě to furt drží?
...Jeníku...něco mi sem dej..jinak u Whita a Aťana úplně zvlčím;-)
06.11.2007 21:32:00 | Žqáry
...ještě,že tam nejsem ...au ...
...chi dobrý vkus ...si teď sjíždím Sabaton ...
02.11.2007 14:12:00 | WhiteSkull
Zrovna včera jsem se vztekala... v hádce se synem... nějak ta puberta s ním šlehá o chodník :-((( (cestou na volejbal... ale s míčem byla chechtačka, uvolnila jsem se :-D)
02.11.2007 13:10:00 | Levandule
... onehdá jsem natřel vztek na modro ...
a myslíš že to pomohlo ..??
... čerta starýho, jen jsem na to už trochu zapoměl ...
*- ... no a ty mi to teď připomínáš, ... tak to ti teda děkuju ...:-))
02.11.2007 10:54:00 | HarryHH
... jo jo ... hodně odpíchnutý ...
... hepčík ... sakra musím zatočit s tou rýmou ...
... příští vztek vychází na začátku šílenství ...
... máš čas? ...
02.11.2007 09:30:00 | Marcella