nová vlna????
ošklivý blázne figurko použitá
poučovat dokážeš sobě nepomůžeš
proč je ta váza rozlitá?
rozlilas, teď už nic nezmůžeš!
náhoda feťáka neodradí
snad jen miluji tě
zlatá rána mě nerozhodí
uvidím co jsi zač
sám sobě sám sok
sám v sobě sám cvok
chci ti duši vyrvat z těla
abych se necítil prázdně
netuším co bys chtěla
víš to jsem na dně
co je na druhém břehu
ty tam nejsi tak proč
hnát bych se tam měl
chci být ve střehu
bez toho abych věděl proč
nezáleží na tom co jsem chtěl
.....EmpathY
Komentáře (0)