Soukolí
Šílené soukolí lidských vlastností
drtí
recykluje
semele na prášek
..lásku – žárlivost - malichernost
podezřívavost – lež – naivitu..
chudobu ducha
bohatství těla
promíchá
větru nabídne zbytky prohrané
Fííí
rozfouká částečky bez páteří
v okolí soukolí bez ponaučení
znovu se usadí
vyplivlé nepoživatelnosti
nestrávené zbytky
na hnůj vyhodí
možná osud
snad čas
novou vlastnost porodí
..ohleduplnost - zodpovědnost
lásku s velkým eL
vlídnost a takt..
věřím
že tyto malé zbytky
včas zastaví
mohutné soukolí.
Přečteno 352x
Tipy 17
Poslední tipující: Alci, prostě Zuzana, Ona a on, WhiteSkull, spare, j.c., okapovaroura, Psavec, Bíša, s.e.n, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)