Tvůj styl je mi nesmírně blízký. Taková něha a upřímnost se jen tak nevídá ani v poesii. Fialovou barvu miluji, je mi stejně blízká jako tvé verše. Oboje mi přináší klid a harmonii a sílu do nového dne - moc děkuji ;-)
30.01.2008 20:48:00 | Lisa.Ginmi