Nemyslím, že by to bylo o zbavení se závislosti. Naopak, je to o tom, že pak už ti ta droga nepřináší potěšení, ale potřebuješ stále víc a jen pro to, abys mohl jakž takž fungovat (neměl absťák). No a ona tě jen stále táhne ke dnu... A takhle je někdy i s láskou. Ty si namlouváš jak je skvělá, nemůžeš bez ní žít, co ona však postupně dělá, ničí ti tělo, duši i byt.
30.08.2011 09:14:00 | Freelife