Památka zesnulých
Anotace: Podzim, hřbitov to co mám nejradši =)
Již zase přišel,
ten krásný den,
přitom ale tak ponurý.
Den, kdy hřbitov vzešel,
z temných zákoutí jen.
Krása a ticho,
přitom tlumených světel mnoho,
to kouzlo,
nyní tak přívětivého hřbitova,
k němu ty překrásné barvy,
tak depresivního podzima.
A všude okolo vlastně i lidskost,
v podobě různých věnců s nápisy:
" Vzpomínáme! "
Komentáře (0)