Kytarová
Struna strunu střídá
a konečky prstů hladí,
kytaristka tóny hlídá
a do písně je svádí.
Struna strunu střídá
a konečky prstů hladí,
kytaristka verše líbá
a básníka něžně svádí.
Přečteno 354x
Tipy 10
Poslední tipující: pavlis, Cecilka, okapovaroura, Psavec
Komentáře (4)
Komentujících (4)