Pojď
Pojď, vzlétneme nad mraky,
než nám to jiní zakážou
a prožijeme zázraky,
které jen sny dokážou.
Projdeme všechna pohoří
a z dlaní budeme pít,
naše sny se rozhoří
a v srdcích budou žít.
Přečteno 309x
Tipy 6
Poslední tipující: Cecilka, okapovaroura, Psavec
Komentáře (3)
Komentujících (3)